معرفی و بررسی دوربین مدار بسته دام و صنعتی به شما این امکان را می دهد که در زمان انتخاب دوربین مدار بسته بتوانید برای محلی که می خواهید دوربین نصب نمایید، بهترین گزینه را انتخاب کنید و با خواندن این مقاله شما در انجام ارزیابی مکان اجرای پروژه خود، مشخص می کنید که چه تعداد دوربین مورد نیاز خواهد بود و الزامات عمومی هر یک از دوربین ها چه می باشند، از جمله: مکان قرارگیری، میدان دید و شرایط نوری محیط. بر اساس این اطلاعات شما قادر به محدود کردن انتخاب خود از دوربین مناسب برای هر موقعیت می باشید.

دوربین های DOME یا گنبدی :

دوربین مدار بسته دام که به دوربین های سقفی و یا گنبدی معروف می باشند دارای شکل کروی بوده و معمولا در زیر سقف نصب می شوند. این دوربین ها دارای لنز یکپارچه بوده و صرف نظر از قابلیت دید در شب و یا نوع لنز یا نوع امواج به کلیه دوربین های سقفی گنبدی شکل دوربین دام گفته می شود .

انواع دوربین های مدار بسته دام یا گنبدی:

متناسب با انواع لنز به دسته بندی زیر تقسیم می شوند:

لنز ثابت (ساده ترین نوع دوربین مداربسته دام )

وری فوکال (Vari-focal) دارای فاصله کانونی متغیر است که امکان تغییر محدوده دید با توجه به نیاز و فضا را دارد( میتوانید با مطالعه مقاله لنز وریفوکال در دوربین مدار بسته با این نوع لنزها کاملا آشنایی پیدا کنید)

زوم (چرخشی و زوم)

موارد استفاده دوربین DOME :

در محیط های اداری

بانک ها

محیط های مشابه

مشخصات این نوع دوربین ها:

دارای محفظه شیشه ای جهت جلوگیری از گرد و غبار بصورت حبابی

بر روی سقف نصب می گردند و دارای مدل های معمولی و دید در شب می باشد .

این دوربین ها ثابت بوده و قابل تنظیم بصورت 360 درجه افقی و 90 درجه عمودی می باشند.

دوربین های صنعتی:

دوربین مدار بسته صنعتی از رایج ترین نوع دوربین ها می باشد. به این دوربین ها باکس نیز گفته می شود استفاده از این دوربین ها برخلاف نامشان در بازار ایران، منحصر به مصارف صنعتی نیست و نام اصلیشان دوربین های بادی (Body Camera) می باشد. دوربین های مکعب مستطیل شکلی هستند که معمولا قابلیت نصب لنز بصورت جداگانه روی آن ها تعبیه شده است.

موارد استفاده دوربین صنعتی:

از آنجا که سایر دوربین ها قابلیت سوار شدن لنز یا تعویض آن را ندارند از این دوربین ها بیشتر در جاهایی استفاده می شود که زوم یا فوکوس مطلوب باشد.

دوربین ها برخلاف نامشان در بازار ایران، منحصر به مصارف صنعتی نیست.

دوربین های صنعتی با قاب یا بی قاب در داخل یا خارج ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند.

مشخصات دوربین مداربسته صنعتی:

اکثرا دوربین بدون لنز می باشد که لنز مربوطه بنا به نیاز باید تهیه و نصب گردد.

کیفیت دوربین از تعداد خط تصویر که ایجاد می کند مشخص می گردد.

کیفیت های مورد قبول از 350TVL شروع شده و بهترین کیفیت 600TVL می باشد.

سیستمی که در داخل دوربین های صنعتی وجود دارد که دیجیتال و یا آنالوگ باشد خروجی تصویر آنالوگ 75 hertz می دهد.

این دوربین ها در محیط های داخلی و تمیز از پایه کوچک دوربین و در محیط های بزرگ و بیرونی جهت محافظت از گرد و غبار و رطوبت داخل کاور قرار داده می شود.

ما سعی کرده ایم با انتشار مقاله معرفی و بررسی دوربین مدار بسته دام و صنعتی به شما اطلاعاتی در مورد آن بدهیم و در صورتی که به مشاوره بیشتری در این مورد احتیاج داشتید می توانید با بخش فنی ما تماس بگیرید و کارشناسان ما در این موضوع شما را راهنمایی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *